Sistemet operative android


Tema:       android operating system

Androidi është një sistem operativ i krijuar nga Google me bazë Linux i dizenjuar përgjithësisht për smartfonët dhe kompjuterat tablet. Pra, në përgjithësi është një sistem operativ për touchscreen (ekranet me prekje). Android është një burim i hapur i cili.....

Download Link PDF:  http://adf.ly/3141184/android-os

No comments:

Post a Comment